< Back to News & Events

#持續學習

8 Feb, 2020

#持續學習

Picasso 老師們為各位小朋友準備好一系列的對抗疫症填色工作紙 呢張工作紙可以放喺屋企嘅地氈提醒大人小朋友入屋前要消毒下對鞋❤️❤️ 小朋友可以在家中填填顏色,可以任意加上喜歡的圖案,完成後請爸爸媽媽幫手SEND比我地: kids@picasso.com.hk 或WhatsApp 比我地都得呀! 每一幅作品都有機會被刊登於Picasso FACEBOOK專頁上 ,為大家打打氣!!!!! 調景嶺分校WhatsApp: 9790 2809 坑口分校 WhatsApp: 5602 6236 黃埔分校 WhatsApp: 91981929 下載 Step on me worksheets https://we.tl/b-Ph2xJCBE3e各位小朋友準備好一系列的對抗疫症填色工作紙

小朋友可以在家中填填顏色,可以任意加上喜歡的圖案,完成後請爸爸媽媽幫手SEND比我地: kids@picasso.com.hk 或WhatsApp 比我地都得呀!

每一幅作品都有機會被刊登於Picasso FACEBOOK專頁上 ,為大家打打氣!!!!!

調景嶺分校WhatsApp: 9790 2809

坑口分校 WhatsApp: 5602 6236

黃埔分校 WhatsApp: 91981929

下載 Step on me worksheets
https://we.tl/b-Ph2xJCBE3e